Visste du at vi også er en del av Society Lab

Society Lab er et digitalt læringsbyrå som utvikler tankesett, metoder og verktøy for morgendagens ledere.

societylab_logo_white.png

Om oss

Society Studio ble startet under et møte i en kjeller i Oslo sentrum, høsten 2019. Vi som var tilstede kjente på at transformasjonsarbeidet ute i næringslivet gikk for tregt, og så hvordan dette påvirket samfunnet, planeten og ikke minst bedriftene selv. Hvordan kunne vi hjelpe med å utforske bærekraft som en potensiell inntektskilde fremfor utgiftspost? Hvordan kunne vi utvikle flere gode caser på sirkulær økonomi i praksis? Hvordan kunne vi hjelpe mer tradisjonelle aktører med å eksperimentere med tjenestebaserte forretningsmodeller? Hvordan kunne vi bidra til praten om de store samfunnsskiftene ble konvertert til konkret handling og spennende muligheter på en enkel, knirkefri og verdifull måte?

 

Vårt svar ble Society Studio. Et prosjektbyrå proppfullt med skaperglede og handlingskraft, som ser verdien av å komme i gang i dag, for å sikre deg markedsandeler i morgen. Vi er innovasjonsstyrken som tar utgangspunkt i dine ambisjoner og strategier, og hjelper deg å teste dette i markedet. Vi utvikler spennende konsepter, innsiktsfulle tester, spenstige pilotprosjekter, eksperimenter og workshops som gjør at du får svarene du trenger før du går all in og satser, slik at sjansen er større for at du lykkes.

Kopi%20av%20Kopi%20av%20IMG_0958_edited.

Rikke M. Hole

Daglig leder

rikke@societystudio.no

Rikke styrer Society Studio-skuta fra dag til dag og elsker å holde seg oppdatert faglig. Hun er glad i å smile, men smilet hennes skinner kanskje aller sterkest når hun får dykke ned i innsiktsfasen. Her ser hun nye sammenhenger og finner spennende koblinger mellom trender, sluttbrukeres behov, næringslivet og behovet for bærekraftig omstilling. Selv om det ikke er så lett, jobber hun stadig vekk med å overtale gjengen til å stå opp tidlig på mandager for å starte uka med bading og badstue på Oslofjorden. Hun fascineres veldig av grønnsakers utseende og hvor vakre de er, og gleder seg til dagen hun kan ha sin egen grønnsakshage. Ellers finner hun lykken i havet, på solfylt skitur over de hviteste vidder eller ruslende rundt på St. Hanshaugen.

  • Hvit Linkedin Ikon

Nicolai Frantzen

Kreativ leder

nicolai@societystudio.no

Nicolai er Society Studios kreative kjerne og mannen med så mange jern i ilden at det begynner å gå tomt for jern. Ved siden av å være kreativ leder hos oss har han også den samme rollen i Bergtattfestivalen, verdens koseligste festival. Ved siden av å være en skarp konseptutvikler skriver han også musikk for podkaster, designer logoer og nettsider, har en egen vinblogg, lager film, er programleder og quizmaster, og i helgene spinner han plater på Oslos heteste utesteder. Skaperkraft og gjennomføringsevne i skjønn harmoni. 

  • Hvit Linkedin Ikon
IMG_1524_edited.jpg

Tora Nilssen

Prosjektleder og partner

tora@societystudio.no

Tora er Society Studios pådriver som pusher teamet til å utvikle oss i takt med omverden. Hun har et øye for detaljer og er rå på å kvalitetssikre slik at vi alltid kan levere det lille ekstra. Som urban nordlending trives hun med kontraster og når hun kan få det beste fra begge verdener - enten det både storby og rå natur, høyt tempo og avkobling eller kreative prosesser i kombinasjon med logiske systemer. En klassisk corporate hippie. Tora har studert business og jobbet lenge i eventbransjen - da vet man at man har med et arbeidsjern å gjøre. Hun er også en av de beste på det å rocke en bærekraftig livsstil, uten at det går ut over livskvaliteten. Et eksempel til etterfølgelse! 

  • Hvit Linkedin Ikon