Konseptutvikling

Forest Experience

Status: Aktiv

I tillegg til å være en internasjonalt anerkjent jazzmusiker som kan skilte med et titalls utgivelser de siste tredve årene, har Bendik Hofseth også et sterkt samfunnsengasjement. I 2020 lanserer han Forest, sitt hittil største prosjekt bestående av 4 album, en bok og flere livearrangementer. Med prosjektet ønsker han å formidle uroen han kjenner knyttet til hvor verden er på vei, samtidig som han ønsker å tilrettelegge for dialog om bærekraft på kunstens premisser.

Som en del av Forest, ønsket Bendik Hofseth å nå det offentlige rom på en inkluderende og annerledes måte. Målet var å styrke engasjementet rundt vår felles fremtid, gjennom kunnskapsdeling og dialog.

 

Sammen med Bendik og hans management utviklet vi konseptet Forest Experience, en serie med events som ved hjelp av treet som metafor skal sette bærekraft på agendaen gjennom å samle aktører som vanligvis ikke møtes. Planen er at Forest Experience skal gjennomføres i forbindelse med lanseringen av Forest i løpet av det kommende året.

society studio log gul.png

@_societystudio

Skippergata 14 
0152 OSLO