Kokking

Konseptutvikling

Kokking er et annerledes matlagingsprogram, som handler om å lage mat sammen med og samtidig som byens restaurantkokker. Du handler inn råvarene selv, får veiledning av kokken via livestream, spør om du lurer på noe underveis og kan etter halvannen time nyte et utsøkt restaurantmåltid. Kokking skjer live og kan ikke sees igjen, når du er ferdig kan du gi tipse kokken som ditt bidrag til restauranten.

Da Koronakrisen inntraff, bestemte vi oss raskt for å bidra til å finne løsninger på noen av de problemene som oppstod som et resultat av situasjonen. Vi satte i gang en intern innovasjonssprint, med utgangspunkt i et ønske om å hjelpe restaurantbransjen gjennom krisen, da så godt som alle måtte stenge over natta. I løpet av 2 uker hentet vi innsikt, utviklet konsepter og testet en første prototype av et konsept. Resultatet av innovasjonssprinten ble Kokking, et konsept som handler om å lage mat med toppkokker hjemme fra ens eget kjøkken.

106096213_697939170774902_49139302685123
97971613_2598374527045001_26873522195393
96707311_548784185827293_422886708788959
93422714_248714056269848_681296597005579
Skjermbilde 2020-11-24 kl. 16.11.37
100053204_190797815388083_29091862796503
93859024_845273159289911_769024656677850
97992749_562453271083218_928996005876072
96821051_1137955396570975_25470077765261
106130588_2623899991182315_4135795157992
97098731_599492010922219_586745249062191
96797816_285375635805179_137179549902726
95497077_930007480777352_293323427828203
94702532_2407811742844275_81166610002136
93568745_241806663684008_735002643614243
98450654_240098374092937_331169784139874
95246113_2507444892902628_18110919739021
93872774_247600879953161_540458286869957
96710528_2595631294024993_61345537966357
94478342_2720236001544124_26884673176034
94030548_669075220547490_216293259811907
94129618_224610245654154_564967618246816
93806174_902366983547867_889875826688917
IMG_0375_edited
106096213_697939170774902_49139302685123
97971613_2598374527045001_26873522195393
96707311_548784185827293_422886708788959
93422714_248714056269848_681296597005579
Skjermbilde 2020-11-24 kl. 16.11.37
100053204_190797815388083_29091862796503
93859024_845273159289911_769024656677850
97992749_562453271083218_928996005876072
96821051_1137955396570975_25470077765261
106130588_2623899991182315_4135795157992
97098731_599492010922219_586745249062191
96797816_285375635805179_137179549902726
95497077_930007480777352_293323427828203
94702532_2407811742844275_81166610002136
93568745_241806663684008_735002643614243
98450654_240098374092937_331169784139874
95246113_2507444892902628_18110919739021
93872774_247600879953161_540458286869957
96710528_2595631294024993_61345537966357
94478342_2720236001544124_26884673176034
94030548_669075220547490_216293259811907
94129618_224610245654154_564967618246816
93806174_902366983547867_889875826688917
IMG_0375_edited

Med Kokking jobbet vi i hovedsak mot tre målsettinger; å hjelpe restauranter med ekstra inntjening og markedsføring, skape sosiale opplevelser i en vanskelig tid for mange og bidra i skiftet mot et bærekraftig matfat. Vi inviterte inn flere av Oslos topprestauranter til å kokke sammen med oss, og gjennomførte åtte episoder med over 400 deltakere totalt som kokket, spiste, tipset, kjøpte gavekort og oppskrifter av restaurantene.

society studio log gul.png

@_societystudio

Skippergata 14 
0152 OSLO