Forest Experience

Konseptutvikling

I tillegg til å være en internasjonalt anerkjent jazzmusiker som kan skilte med et titalls utgivelser de siste tredve årene, har Bendik Hofseth også et sterkt samfunnsengasjement. I 2020 lanserer han Forest, sitt hittil største prosjekt bestående av 4 album, en bok og flere livearrangementer. Med prosjektet ønsker han å formidle uroen han kjenner knyttet til hvor verden er på vei, samtidig som han ønsker å tilrettelegge for dialog om bærekraft på kunstens premisser.

Som en del av Forest, ønsket Bendik Hofseth å nå det offentlige rom på en inkluderende og annerledes måte. Målet var å styrke engasjementet rundt vår felles fremtid, gjennom kunnskapsdeling og dialog.

Sammen med Bendik og hans management med Christer Falck i spissen, utviklet vi konseptet Forest Experience, en serie med events som ved hjelp av treet som metafor skal sette bærekraft på agendaen gjennom å samle aktører som vanligvis ikke møtes. Planen er at Forest Experience skal gjennomføres i forbindelse med lanseringen av samleboksen Forest i løpet av 2021.

society studio log gul.png

@_societystudio

Skippergata 14 
0152 OSLO